Kuvågveien

Prosjekttype:

Småhus

Oppdragsgiver:

Privat

Beliggenhet:

Kuvågveien, Os

Areal / År:

221 m2 + garasje/sportsbod /2014

Status:

Hus ferdigstilt, uteområdet gjenstår.

Prosjektbeskrivelse:

Eiendommen ligger i en bratt skråning med fjordutsikt,og er del av et boligfelt under utbygging. Stue og kjøkken er lagt i i andre etasje av hensyn til optimal utsikt. Kveldssolen samt bakkekontakten fra oppholds-rommene, er på motsatt side av utsikten. Hovedgrepet har derfor vært å etablere en gjennomgående sikt på tvers av huset. Store glassfelt i husets midtparti bringer utsikten inn i stuen og ut til uteplassen på andre siden. Foldevinduer kan åpnes helt opp på sommerhalvåret. En levegg danner et atrium som hindrer innkikk fra naboer og bidrar til ulike kvaliteter på både utsyn innefra og på uterom.